Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

9 tips om mooier wakker te worden

Het schoonheidsslaapje heeft een slechte reputatie, of toch op zijn minst vaak een negatief bijklankje – aanstelleritis… maar écht, het heeft effect.

Vooral de kwaliteit geldt hierbij – dus de manier waarop je je bed induikt, betaalt zich uit.

Tip 1 – Pak genoeg slaap!

Slaapgebrek maakt dat je huid er moe, bleek en gevlekt uit gaat zien. Slaapgebrek zorgt ook voor stress en dat werkt huidaandoeningen als eczeem, psoriasis en acne in de hand.

En weet: als je moe bent, zie je er ook zo uit!

Klik hier verder om nog 8 andere manieren te ontdekken om stralender wakker te worden.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy