Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Aardappelsap voor een mooie huid

Voor sommige huidproblemen zou er een soort gom moeten bestaan, even uitvegen en klaar met je acné, pigmentvlekken of rimpels.

Helaas gaat het zo gemakkelijk niet…

Zoals je vast al wel weet is onze huid ons grootste orgaan.

Geen wonder dus dat zij het meest vatbaar is voor invloed van buitenaf én dat we hier natuurlijk ook het meest ons best voor doen om ze zo mooi en gezond mogelijk te houden.

Maar wat als je last hebt van blijvende vlekken of littekens van acné in je gelaat?

Ik kwam via het youtubekanaal van een Indische Beautyvlogger uit bij een heel simpel home-made aardappelsapje dat wonderen verricht voor pigmentvlekken, sproetjes, littekens en rimpels.

Klinkt bijna te mooi om waar te zijn ;-)

Wat heb je nodig?

  • een aardappel (jup, dat is écht alles)

Hoe maak je het?

In 10 simpele stappen!

1. Voor je de aardappel schilt spoel je hem heel goed. Als je de aardappel zou spoelen na het schillen, spoel je ook meteen een hele hoop goede voedingsstoffen weg.

2. Schil de aardappel. Let erop dat je de aardappel niet meer spoelt of afveegt. Snij de aardappel daarna in ronde schijfjes van ongeveer een halve cm tot een cm.

3. Reinig je huid zoals je dat altijd doet.

4. Neem een plakje aardappel en wrijf je huid hier goed mee in. Masseer je gelaat met cirkelvormige bewegingen. Geef extra aandacht aan de vlekjes of zones die je wilt behandelen. Hou dit ongeveer 10 minuten vol.

5. Leg een ander aardappelschijfje aan de kant voor later.

6. Doe de rest van de aardappel ondertussen in de blender (of in de juicer) en pers het sap eruit. Doe het sap in een kom, als het mengsel iets te dik is kan je het eventueel aanlengen met wat aloe vera sap (zeker géén water gebruiken).

7. Week een wattenschijfje in de kom en dep het op je gelaat. Breng het masker zo op je hele gelaat aan en laat het ongeveer een kwartiertje inwerken.

8. Neem het aardappelschijfje dat je net aan de kant hebt gelegd en herhaal stap 4.

9. Reinig nu je gelaat met lauwwarm water.

10. Het is belangrijk dat je deze routine gedurende een week iedere dag doet.

Hieronder kan je de video bekijken van Beautyvlogster Ishita Chanda.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy