Aardbeien zijn de ideale snack om af te vallen

Hmmm… de aardbeien liggen weer in de winkel.

Eigenlijk al sinds een paar weken geleden, maar de eerste ‘buitenlandse’ aardbeien vind ik nooit zo smakelijk als de aardbeien die je nu kan vinden.

Ik neem elke keer als ik in de winkel kom 2 bakjes van een halve kilo mee (en dat zo’n 2 à 3 keer per week). Het hele gezin is fan!

En wat blijkt – ik doe dat goed, ze bevatten ondanks hun zoete smaak héél weinig calorieën. Voor 100 gram aardbeien tel je slechts 25 kcal.

Nog meer voordelen en tips over aardbeien vond ik in een artikel op Margriet.nl. Klik hier verder om meer te lezen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?