skip to Main Content

Aardbeien zijn de ideale snack om af te vallen

Hmmm… de aardbeien liggen weer in de winkel.

Eigenlijk al sinds een paar weken geleden, maar de eerste ‘buitenlandse’ aardbeien vind ik nooit zo smakelijk als de aardbeien die je nu kan vinden.

Ik neem elke keer als ik in de winkel kom 2 bakjes van een halve kilo mee (en dat zo’n 2 à 3 keer per week). Het hele gezin is fan!

En wat blijkt – ik doe dat goed, ze bevatten ondanks hun zoete smaak héél weinig calorieën. Voor 100 gram aardbeien tel je slechts 25 kcal.

Nog meer voordelen en tips over aardbeien vond ik in een artikel op Margriet.nl. Klik hier verder om meer te lezen.

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend