Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Accessoires maken het af, ook tijdens de feestdagen

Je hebt je feestoutfit mét bijhorende schoenen gevonden. Check!

Dan komt nu de ‘afwerking’, de finishing touch: accessoires.

Ik heb het jullie gisteren al verteld in dit artikel: ‘Trends voor de feesten in 2014’ dat op het gebied van accessoires dit jaar de regel ‘less is more’ is – wat natuurlijk niet wil zeggen dat ze er niet mogen zijn… overdrijf gewoon niet.

‘Oversized’ kettingen zijn dan wel een wintertrend dit jaar, maar wees voorzichtig om deze te combineren, draag je een statement of een oversized ketting, laat dan de andere accessoires achterwege.

Grote oorbellen zijn ook helemaal in deze winter. Dit mag je dus ook zeker in je feestoutfit laten merken – weeral voorzichtig zijn met combineren…

Of je draagt een grote ketting of je draagt grote oorbellen, niet tesamen!

Maak je juwelensetje af met een mooie ring en armband die bij je ketting en oorbellen gaan, and done.

Een mooie bijpassende handtas is een must. Heb je wat glitters in je schoenen, dan mag die glitter gerust ook in je handtasje terugkomen.

Je handtas kan je, net zoals misschien je schoenen, zoeken in dezelfde kleur als je outfit. Of je kan gaan voor basic exemplaartje (zwart, grijs, bruin, …).

Wel even checken of het model van de handtas en de kleur ervan bij je totale outfit passen ;-).

Om je wat te weren tegen de koude buiten, kan je een mooi sjaaltje kiezen dat bij je outfit past. Hier ook weer op de kleur letten, het moet natuurlijk allemaal bij elkaar horen en geen mix van allerlei worden.

Alles bij elkaar gevonden? Kleurtjes en modelletjes gaan bij elkaar? Dan ben je klaar om je op te maken voor de feestdagen!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy