Accessoires maken het af, ook tijdens de feestdagen

Je hebt je feestoutfit mét bijhorende schoenen gevonden. Check!

Dan komt nu de ‘afwerking’, de finishing touch: accessoires.

Ik heb het jullie gisteren al verteld in dit artikel: ‘Trends voor de feesten in 2014’ dat op het gebied van accessoires dit jaar de regel ‘less is more’ is – wat natuurlijk niet wil zeggen dat ze er niet mogen zijn… overdrijf gewoon niet.

‘Oversized’ kettingen zijn dan wel een wintertrend dit jaar, maar wees voorzichtig om deze te combineren, draag je een statement of een oversized ketting, laat dan de andere accessoires achterwege.

Grote oorbellen zijn ook helemaal in deze winter. Dit mag je dus ook zeker in je feestoutfit laten merken – weeral voorzichtig zijn met combineren…

Of je draagt een grote ketting of je draagt grote oorbellen, niet tesamen!

Maak je juwelensetje af met een mooie ring en armband die bij je ketting en oorbellen gaan, and done.

Een mooie bijpassende handtas is een must. Heb je wat glitters in je schoenen, dan mag die glitter gerust ook in je handtasje terugkomen.

Je handtas kan je, net zoals misschien je schoenen, zoeken in dezelfde kleur als je outfit. Of je kan gaan voor basic exemplaartje (zwart, grijs, bruin, …).

Wel even checken of het model van de handtas en de kleur ervan bij je totale outfit passen ;-).

Om je wat te weren tegen de koude buiten, kan je een mooi sjaaltje kiezen dat bij je outfit past. Hier ook weer op de kleur letten, het moet natuurlijk allemaal bij elkaar horen en geen mix van allerlei worden.

Alles bij elkaar gevonden? Kleurtjes en modelletjes gaan bij elkaar? Dan ben je klaar om je op te maken voor de feestdagen!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?