Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Aminozuren en onze vetverbranding

Aminozuren spelen een (heel) belangrijke rol bij onze vetverbranding.

Een hormoon dat in jouw lichaam voorkomt en essentieel is voor een snelle vetverbranding, is het hormoon somatotropine. Deze naam zegt je waarschijnlijk niet veel, maar het is beter bekend als “groeihormoon” of HGH.

Dit hormoon wordt geproduceerd tijdens je slaap en stimuleert de afbraak van vetten. Onderzoek heeft uitgewezen dat personen met overgewicht meestal een lage concentratie van dit hormoon in hun hebben.

En als je lage concentraties van dit hormoon in je lichaam hebt, wordt het bijzonder moeilijk om slank te worden.

Het groeihormoon HGH is een 100% natuurlijk hormoon en komt bij iedereen voor. De “bouwstenen” van HGH zijn de aminozuren arginine, glutaminezuur en glycine.

Daarnaast vervult carnitine een belangrijke functie: het zorgt voor het transport van lichaamsvet naar onze “oventjes”, waar het als brandstof dient.

Voor de productie van carnitine heeft ons lichaam de aminozuren lysine en methionine nodig.

Als je momenteel inspanningen levert om kilo’s kwijt te spelen maar de resultaten volgen niet, is dit misschien de oorzaak.

Je doet er dan goed aan om er voor te zorgen dat jouw lichaam over voldoende kwalitatieve aminozuren beschikt, zodat het volop carnitine en HGH kan produceren. 

Beauty Essentials is een aminozurencomplex dat hoogwaardige aminozuren levert (naar mijn weten het enige product dat alle 20 aminozuren levert én ook nog eens 100% puur natuur is). Klik hier voor meer informatie over Beauty Essentials

Groetjes,

Amy