Anti Age Global – verzorging met plantaardige stamcellen van de 4e generatie

Er is weer een nieuwtje onder de zon – Anti Age Global verzorging bij Yves Rocher. De Anti-Age Global lijn bevat 6 verzorgende producten die voorzien in de specifieke behoeften van ieder huidtype.

Een deel van deze lijn werd in 2013 reeds succesvol gelanceerd, maar nu zijn er een aantal nieuwe producten toegevoegd aan de lijn: het serum, de dagcrème met SPF en vanaf oktober de Essentiële kuur.

Wat is er zo speciaal aan deze lijn?

Planten beschikken over de eigenschap dat ze zichzelf oneindig kunnen blijven vernieuwen. Deze eigenschap danken ze aan een bijzonder soort cellen: Plantaardige stamcellen 4G. Deze plantaardige stamcellen 4G worden in hun geheel toegevoegd aan de unieke formules, zodat ze de belangrijkste kenmerken van huidveroudering optimaal kunnen bestrijden.

Onze onderzoekers hebben een uniek procedé ontwikkeld, waarbij de plantaardige stamcellen in hun geheel behouden blijven. Tegelijkertijd worden de moleculen die van belang zijn voor de huid, ‘geboost’, zodat een maximale doeltreffendheid gegarandeerd kan worden.

Ze zorgen voor een sterke, celvernieuwende impuls, waardoor de collageen- en hyaluronanstructuren in de huid versterkt worden. Vanwege dit unieke, gepatenteerde procedé worden onze Plantaardige stamcellen ‘van de 4e generatie’ genoemd. Bovendien: Iedere verzorging van Anti-Age Global bevat een concentratie van meer dan 100.000 plantaardige stamcellen om de voornaamste tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

Als eerste nieuw product is er het Anti Age Global serum:

Anti Age Global serum

Dit serum bevat een sterke concentratie plantaardige stamcellen. Het vormt de eerste stap van uw dagelijkse gezichtsverzorging
tegen huidveroudering en is uitstekend te combineren met Anti-Age Global Essentiële dagcrème. De extreem vloeibare textuur wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en laat de huid fluweelzacht aanvoelen.

Daarnaast is er de nieuwe Anti Age Global dagcrème met SPF20:

Anti Age Global dag crème

De Essentiële dagcrème SPF20 beschermt uw huid iedere dag tegen schadelijke UV-stralen en maakt haar zichtbaar sterker. Een verzorging met een aangename textuur die uw huid iedere dag beschermt, zodat de huid zichtbaar rustiger wordt.

Tot slot is er nog de Anti Age Global Essentiële kuur:

Anti Age Global essentiële kuur

Omdat de huid ‘s nachts het beste herstelt en ontvankelijker is voor verzorgende producten, hebben de onderzoekers van Yves Rocher een 28-daagse kuur voor de productlijn Anti-Age Global ontwikkeld.

De formule van de kuur bevat sterke concentraties plantaardige stamcellen en krachtige werkstoffen die huidveroudering tegengaan. Door het stimuleren van het natuurlijke celvernieuwingsproces in de huid voelt de huid weer als herboren aan.

Anti Age Global duo

Deze nieuwe producten klinken veelbelovend, maar als je je huid vanbinnen uit éxtra wil ondersteunen en het verouderingsproces wil vertragen en (opnieuw) een strakke huid en glanzend, dik haar wil krijgen, dan is het essentieel dat jouw lichaam over voldoende aminozuren beschikt.

In dit artikel lees je waarom aminozuren zo belangrijk zijn als ‘anti-aging’ en hoe je deze simpel en 100% veilig kan aanvullen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?