shop

account

zoeken

De nieuwste wellness trend: bathscaping

Na meer dan een jaar lockdowns en verplicht thuis zitten is zelfzorg immens belangrijk geworden.

Zelfzorg is een woord dat bij mij vroeger vaak egoïstisch klonk… terwijl dat niet zou mogen. Het woord wordt dan ook vaak te cliché gebruikt.

Ik had altijd het idee dat ik éérst voor anderen moest zorgen: de kinderen, mijn man, de zaak, klanten… en als er dan nog wat tijd over bleef, dan kwam ik pas aan de beurt.

Maar eigenlijk dien je jezelf af en toe op nummer 1 te zetten, écht!

Sta eens even stil bij de dingen die je doet. Word je er blij van? Geven ze je energie? Het is pas wanneer we regelmatig voor onszelf kiezen dat we de beste versie kunnen worden van wie we zijn.

Natuurlijk is mijn werk heel erg verweven met ‘weten wat je moet doen om voor jezelf te zorgen’. Jarenlang zijn we bezig geweest met de ontwikkeling van natuurlijke verzorgingsproducten, met wat goed voor je huid en je lichaam is, … altijd zorgen dat er goede tips en informatie op de website en in de nieuwsbrief verschijnen enz.

En we leven nu eenmaal in een énorm drukke maatschappij waar veel van ons verwacht wordt. Daarom is het belangrijk om even – lekker egoïstisch ;-) – tijd voor jezelf te nemen en waar kan je dat beter doen dan in de badkamer.

Wat me bij de laatste nieuwe trend van 2021 brengt – bathscaping.

Helemaal ontspannen dankzij een deugddoend bad. En dan mag je even all the way gaan, kleed je badkamer gezellig aan en geniet écht!

Het is het uitgelezen moment om je badkamer om te toveren naar een womancave. Daar zijn geen grote verbouwingswerken voor nodig, wel de juiste ingrediënten: de juiste setting, mooie accessoires, aangepaste muziek, een geurkaars, etherische oliën, wat badzout en eventueel een glas wijn in de hand.

Ik kocht een tijdje terug van die mooie bruine apothekersflessen met zwarte dop, mijn man vond het wat vreemd ‘Wat gaat ze nu weer doen’ – was zijn reactie ;-)

Maar het geeft meteen een veel rustiger gevoel als op de rand van je bad mooie flessen staan in dezelfde stijl tegen douchegel X in felle kleur 1, shampoo Y in felle kleur 2 en dan de combi wasgel Z van de kids in felle kleur 3 en 4. Het kan al snel rommelig zijn in een badkamer en dan kan je natuurlijk niet optimaal genieten.

Ik ben alvast heel blij met het resultaat :-) Met een letterpons heb ik wat leuke spreuken opgezocht en iedere flacon/fles wat opgeleukt, natuurlijk kon een heerlijke geurkaars niet ontbreken om het geheel af te maken:

Als laatste:

Zorg ervoor dat je voor je in bad gaat, alle verzorgingsproducten binnen handbereik hebt (niets zo vervelend als tijdens je zen momentje uit bad te moeten stappen voor die tube scrub of de vergeten ladyshave), dat je favoriete muziek op het juiste volume staat, dat de temperatuur van je water perfect is, …

En dat iedereen in je gezin weet dat ze je even niet mogen komen storen ;-)

Geniet van je momentje,

liefs Amy x

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je dit stappenplan graag gratis wil ontvangen, klik dan op de knop hier beneden.

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag