shop

account

zoeken

Beauty Angel Lichttherapie – weg met botox!

Een paar dagen geleden schreef ik al een artikel over mijn bezoekje aan Huidcoach Kathleen en de bindweefselmassage die ik daar mocht ontdekken!

Maar dat was niet alles, ik mocht er als eerste in België kennis maken met de Beauty Angel – een hypermodern apparaat dat je een jongere huid geeft door middel van lichttherapie.

Neem plaats, sluit je ogen, geniet van het licht… én zie er daardoor jonger uit!

Wat klonken deze woorden heerlijk, maar ze werden ook werkelijkheid dankzij de Energizing Light Technology in de Beauty Angel. Dankzij deze innovatieve lichttechnologie wordt de huid nieuw leven ingeblazen.

Beauty Angel - ervaring

Waarom vind ik deze technologie ZO geweldig?

  • stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluron
  • vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes
  • verfijnt de poriën en verbetert het totale huidbeeld van gezicht en decolleté
  • voor een stralende teint en een strakke huid
  • voor elk huidtype geschikt

Beauty Angel - effect infrarood licht

Talrijke studies hebben bewezen dat de combinatie van zichtbaar licht met infrarood bijzonder goede resultaten geeft. Speciale LED-lampen verzorgen je met hydratatie en verminderen storende pigmentvlekken.

Huidveroudering kunnen we helaas niet tegengaan met enkel deze technologie, ik ben ervan overtuigd dat wanneer er in jouw lichaam tekorten aan collageen, elastine en hyaluron zijn –  jouw lichaam zichzelf onmogelijk optimaal kan vernieuwen.

De Beauty Angel hélpt echt, ik heb het effect mogen ondervinden, maar voor een optimaal resultaat, waarbij je reeds van binnen uit je lichaam stimuleert, kan ik je Beauty Essentials aanraden.

Klik hier verder om te lezen waarom aminozuren zo belangrijk zijn als we over een jonge uitstraling, huidverjonging en anti-aging spreken.

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je dit stappenplan graag gratis wil ontvangen, klik dan op de knop hier beneden.

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag