Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Beauty Angel Lichttherapie – weg met botox!

Een paar dagen geleden schreef ik al een artikel over mijn bezoekje aan Huidcoach Kathleen en de bindweefselmassage die ik daar mocht ontdekken!

Maar dat was niet alles, ik mocht er als eerste in België kennis maken met de Beauty Angel – een hypermodern apparaat dat je een jongere huid geeft door middel van lichttherapie.

Neem plaats, sluit je ogen, geniet van het licht… én zie er daardoor jonger uit!

Wat klonken deze woorden heerlijk, maar ze werden ook werkelijkheid dankzij de Energizing Light Technology in de Beauty Angel. Dankzij deze innovatieve lichttechnologie wordt de huid nieuw leven ingeblazen.

Beauty Angel - ervaring

Waarom vind ik deze technologie ZO geweldig?

  • stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluron
  • vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes
  • verfijnt de poriën en verbetert het totale huidbeeld van gezicht en decolleté
  • voor een stralende teint en een strakke huid
  • voor elk huidtype geschikt

Beauty Angel - effect infrarood licht

Talrijke studies hebben bewezen dat de combinatie van zichtbaar licht met infrarood bijzonder goede resultaten geeft. Speciale LED-lampen verzorgen je met hydratatie en verminderen storende pigmentvlekken.

Huidveroudering kunnen we helaas niet tegengaan met enkel deze technologie, ik ben ervan overtuigd dat wanneer er in jouw lichaam tekorten aan collageen, elastine en hyaluron zijn –  jouw lichaam zichzelf onmogelijk optimaal kan vernieuwen.

De Beauty Angel hélpt echt, ik heb het effect mogen ondervinden, maar voor een optimaal resultaat, waarbij je reeds van binnen uit je lichaam stimuleert, kan ik je Beauty Essentials aanraden.

Klik hier verder om te lezen waarom aminozuren zo belangrijk zijn als we over een jonge uitstraling, huidverjonging en anti-aging spreken.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy