skip to Main Content

Ben je angstig? Ontdek wat een citroen voor je kan doen!

Ben je angstig, nerveus, zenuwachtig of heb je last van stress?

Dan kan je natuurlijk een kalmeringsmiddel innemen, maar hier bij Mooi Verouderen proberen we meer aan onze gezondheid te denken.

En dat kan in dit geval ook met… een citroen!

Wetenschappers ontdekten dat ruiken aan een citrusvrucht helpt tegen angst en stress.

Klik hier als je het artikel over het onderzoek wil lezen (in het Engels).

Of het nu om een citrusgeur gaat of een daadwerkelijke citroen maakt daarbij niet uit.

De deelnemers aan het onderzoek moesten 10 minuten lang aan een citroen ruiken en wat bleek: direct daarna namen hun angstgevoelens af. Ze voelden zich minder gespannen, angstig, depressief, verward, moe en boos.

Dus de volgende keer als je eens wat zenuwachtig of nerveus bent (is dat voor een speech, een afspraakje of eender wat)…

Zet je tanden dan in een citroen, steek een citronella kaars aan, trakteer jezelf op een glas verse citroenlimonade of stap onder de douche met een naar citrusvruchten ruikende douchegel.

Zorg ervoor dat je goed inhaleert en… adem in en adem uit!

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend