Ben jij een sportieveling?

Bijna de helft van de 55-plussers sport nooit. Maar de 55-plussers die wél aan sport doen, doen dat heel intensief.

Dat zijn de conclusies van een enquête van het departement Humane Kinesiologie van de KU Leuven en de seniorenorganisatie Okra. De onderzoekers hebben hiervoor 959 mensen tussen 55 en 84 jaar bevraagd.

Nieuwsgierig naar de onderzoeksresultaten? Klik dan hier verder.

Neem ook eens een kijkje op iksportslim.be of gezondsporten.be voor meer info omtrent (gezond) sporten.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?