Ben jij ook bang voor ouderdomskwaaltjes?

Ben jij ook bang voor ouderdomskwaaltjes?

Ik lach er thuis soms wel eens mee ‘Dat is de ouderdom die begint toe te slaan’ of ‘Ik ben oud en versleten’ omdat ik me sommige dagen ook écht oud voel.

En eigenlijk is dat jammer, mensen (en vooral vrouwen) leggen zich snel neer bij ‘de ouderdom’ en de bijhorende klachten en kwaaltjes – zelfs als ze nog helemaal niet zo oud zijn!

Een aantal uitspraken waar je eens even over moet nadenken worden in onderstaand artikel besproken, uitgelegd én weerlegd.

Je bent niet zo oud als je je voelt. Je bent zo jong als je durft te zijn.
Je bent zo oud als je denkt dat je bent.
Leven we langer of sterven we langer?

Je bent zo jong als je durft te zijn – Energieke Vrouwen Academie

Zeker de moeite om te lezen – voor je eigen mindset!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?