Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Ben jij ook bang voor ouderdomskwaaltjes?

Ben jij ook bang voor ouderdomskwaaltjes?

Ik lach er thuis soms wel eens mee ‘Dat is de ouderdom die begint toe te slaan’ of ‘Ik ben oud en versleten’ omdat ik me sommige dagen ook écht oud voel.

En eigenlijk is dat jammer, mensen (en vooral vrouwen) leggen zich snel neer bij ‘de ouderdom’ en de bijhorende klachten en kwaaltjes – zelfs als ze nog helemaal niet zo oud zijn!

Een aantal uitspraken waar je eens even over moet nadenken worden in onderstaand artikel besproken, uitgelegd én weerlegd.

Je bent niet zo oud als je je voelt. Je bent zo jong als je durft te zijn.
Je bent zo oud als je denkt dat je bent.
Leven we langer of sterven we langer?

Je bent zo jong als je durft te zijn – Energieke Vrouwen Academie

Zeker de moeite om te lezen – voor je eigen mindset!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy