Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Bewezen: vrouwelijke hersenen rusten nooit!

Ik grap er soms wel eens over met mijn man – “Jij kan precies je hersenen uitschakelen!” of “Heb jij ergens een knop waar je die molen mee kan afzetten?”

Ik daarentegen kan uuuuuuren liggen piekeren in bed over dingen die die dag gezegd of gebeurd zijn. Hij… raakt zijn kussen met zijn hoofd en valt in slaap.

En nu is het ook bewezen door een studie uitgevoerd door de Universiteit van Montréal (Canada).:

Het brein van de vrouw casino online borrelt continu. De mannen daarentegen hebben een soort ‘schakelaar’ waarmee ze hun brein af en toe eens op uit kunnen zetten om een rustpauze in te lassen.

Klik hier om te weten te komen hoe Dr. Adriana Mendrek dit per toeval ontdekte!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy