Bewezen: vrouwelijke hersenen rusten nooit!

Ik grap er soms wel eens over met mijn man – “Jij kan precies je hersenen uitschakelen!” of “Heb jij ergens een knop waar je die molen mee kan afzetten?”

Ik daarentegen kan uuuuuuren liggen piekeren in bed over dingen die die dag gezegd of gebeurd zijn. Hij… raakt zijn kussen met zijn hoofd en valt in slaap.

En nu is het ook bewezen door een studie uitgevoerd door de Universiteit van Montréal (Canada).:

Het brein van de vrouw casino online borrelt continu. De mannen daarentegen hebben een soort ‘schakelaar’ waarmee ze hun brein af en toe eens op uit kunnen zetten om een rustpauze in te lassen.

Klik hier om te weten te komen hoe Dr. Adriana Mendrek dit per toeval ontdekte!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?