Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Bewuster en gezonder winkelen = etiketten leren lezen

In de winkel worden we vaak overdonderd door heel wat verschillende producten.

Erg vaak worden dezelfde producten ook nog eens door x aantal verschillende merken of bedrijven uitgebracht waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet en gewoon maar iets in je kar gooit.

Toch kan je aan de hand van een aantal hulpmiddelen bewuster én gezonder winkelen.

Vooral etiketten zijn jouw vriend tijdens je boodschappenronde en dankzij volgende tips van Goed Gevoel raak je er eindelijk wijs uit.

‘Spoedcursus etiketten ontcijferen: zo maak je de juiste keuze.’

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy