Bewuster en gezonder winkelen = etiketten leren lezen

In de winkel worden we vaak overdonderd door heel wat verschillende producten.

Erg vaak worden dezelfde producten ook nog eens door x aantal verschillende merken of bedrijven uitgebracht waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet en gewoon maar iets in je kar gooit.

Toch kan je aan de hand van een aantal hulpmiddelen bewuster én gezonder winkelen.

Vooral etiketten zijn jouw vriend tijdens je boodschappenronde en dankzij volgende tips van Goed Gevoel raak je er eindelijk wijs uit.

‘Spoedcursus etiketten ontcijferen: zo maak je de juiste keuze.’

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?