Bio Oil tegen littekens, huidstriemen én pigmentvlekken

Ik ken Bio Oil al even, een tiental jaar ongeveer. Ik kwam het per toeval tegen in mijn zoektocht naar een goede crème voor mijn zwangerschapsstriemen.

Tijdens mijn eerste zwangerschap was ik zo blij: géén enkele striem, wel braafjes elke dag mijn buik ingesmeerd, of het daaraan ligt, geen idee…

Tijdens mijn tweede zwangerschap was ik hier een beetje lakser in, ik heb nog wel gesmeerd, maar dan meer twee keer per week dan iedere dag, ook hier geen striemen… tot vijf dagen voor mijn bevalling!

Lap zeg, het waren er maar een paar, maar ze ontsierden wel mijn buik.

De laatste dagen van mijn zwangerschap tot een tijdje erna heb ik dagelijks mijn striemen ‘s morgens en ‘s avonds ingesmeerd.

Na een 10-tal weken waren de striemen zo goed als verdwenen, ze zijn er nog, maar ze zijn wel heel erg licht geworden. Je moet ze al met een vergrootglas gaan zoeken ;-)

Naast striemen is Bio Oil ook goed tegen littekens – en ja hoor, daar had ik er ook eentje van…

Een leuk souveniertje aan de eerste vakantie met mijn man, toen we elkaar pas kenden. We waren in Kroatië gaan zwemmen in de zee, aan het rotsstrand heb ik mijn knie serieus opengehaald, leuk zo op vakantie naar spoed moeten gaan :-(

Daar aangekomen kreeg ik er gewoon wat ontsmettingsspray op en een verbandje opgeplakt, klaar was kees. Eenmaal thuis gekomen ben ik toch maar naar de dokter gegaan omdat het er zo lelijk uitzag.

Die vertelde me al dadelijk dat dat gehecht had moeten worden, maar dat dat nu niet meer ging, litteken tot gevolg!

Zeker in de zomer als ik rokken of jurken draag – stoorde me dat litteken énorm.

Ik dacht meteen aan het potje Bio Oil dat nog in de kast stond, want Bio Oil claimt naast zwangerschapsstriemen ook littekens tegen gaan én het zou ook heel goed zijn voor de verouderde (bevat anti-aging eigenschappen) en uitgedroogde huid (pigmentvlekken).

Ik nam de proef op de som… het heeft mij énorm geholpen met het reduceren van mijn litteken en striemen – ze zijn niet volledig wel, maar wel minder zichtbaar en kleiner.

Het product heeft maar liefst 126 huidverzorgingsprijzen gewonnen. Best veel, niet?

De Bio Oil samenstelling is een combinatie van plantenextracten en vitamines in een substantie op basis van olie. Het product bevat het unieke ingrediënt PurCellin Oil™ waardoor de olie niet vet is en snel intrekt.

Maar naast PurCellin Oil™ bevat Bio-Oil vitamines A & E en natuurlijke plantenextracten uit o.a. rozemarijn, lavendel en kamille. Deze worden diep in de huid opgenomen waar ze direct aan het werk gaan.

Hoewel het wordt omschreven als ‘wonderolie’ is Bio-Oil in werkelijkheid gewoon een goed ontwikkeld huidverzorgingsproduct dat helpt om de conditie van je huid te bevorderen.

Hoe gebruiken?

De producenten raden aan om Bio Oil gedurende een periode van drie maanden tweemaal per dag met ronddraaiende bewegingen te smeren op het litteken of de striemen.

Je kan Bio Oil in onderstaande 3 formaten verkrijgen:

Bio-Oil-groepsfoto-3-varianten

Extra Tips!

Je kan Bio Oil ook gebruiken als make-up verwijderaar voor de gevoelige huid.

Heb je een klonterende mascara? Voeg een druppeltje Bio Oil toe, goed schudden en je mascara is weer tip top in orde :-)

Masseer een paar druppeltjes Bio Oil in je haren na het wassen, op deze manier gaat het droog en pluizig haar tegen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?