Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Bio Oil tegen littekens, huidstriemen én pigmentvlekken

Ik ken Bio Oil al even, een vijftal jaar ongeveer. Ik kwam het per toeval tegen in mijn zoektocht naar een goede crème voor mijn zwangerschapsstriemen.

Tijdens mijn eerste zwangerschap was ik zo blij: géén enkele striem, wel braafjes elke dag mijn buik ingesmeerd, of het daaraan ligt, geen idee…

Tijdens mijn tweede zwangerschap was ik hier een beetje lakser in, ik heb nog wel gesmeerd, maar dan meer twee keer per week dan iedere dag, ook hier geen striemen… tot vijf dagen voor mijn bevalling!

Lap zeg, het waren er maar een paar, maar ze ontsierden wel mijn buik.

De laatste dagen van mijn zwangerschap tot een tijdje erna heb ik dagelijks mijn striemen ‘s morgens en ‘s avonds ingesmeerd.

Na een 10-tal weken waren de striemen zo goed als verdwenen, ze zijn er nog, maar ze zijn wel heel erg licht geworden. Je moet ze al met een vergrootglas gaan zoeken ;-)

Naast striemen is Bio Oil ook goed tegen littekens – en ja hoor, daar had ik er ook eentje van…

Een leuk souveniertje aan de eerste vakantie met mijn man, toen we elkaar pas kenden. We waren in Kroatië gaan zwemmen in de zee, aan het rotsstrand heb ik mijn knie serieus opengehaald, leuk zo op vakantie naar spoed moeten gaan :-(

Daar aangekomen kreeg ik er gewoon wat ontsmettingsspray op en een verbandje opgeplakt, klaar was kees. Eenmaal thuis gekomen ben ik toch maar naar de dokter gegaan omdat het er zo lelijk uitzag.

Die vertelde me al dadelijk dat dat gehecht had moeten worden, maar dat dat nu niet meer ging, litteken tot gevolg!

Zeker in de zomer als ik rokken of jurken draag – stoorde me dat litteken énorm.

Ik dacht meteen aan het potje Bio Oil dat nog in de kast stond, want Bio Oil claimt naast zwangerschapsstriemen ook littekens tegen gaan én het zou ook heel goed zijn voor de verouderde (bevat anti-aging eigenschappen) en uitgedroogde huid (pigmentvlekken).

Ik nam de proef op de som… het heeft mij énorm geholpen met het reduceren van mijn litteken en striemen – ze zijn niet volledig wel, maar wel minder zichtbaar en kleiner.

Het product heeft maar liefst 126 huidverzorgingsprijzen gewonnen. Best veel, niet?

De Bio Oil samenstelling is een combinatie van plantenextracten en vitamines in een substantie op basis van olie. Het product bevat het unieke ingrediënt PurCellin Oil™ waardoor de olie niet vet is en snel intrekt.

Maar naast PurCellin Oil™ bevat Bio-Oil vitamines A & E en natuurlijke plantenextracten uit o.a. rozemarijn, lavendel en kamille. Deze worden diep in de huid opgenomen waar ze direct aan het werk gaan.

Hoewel het wordt omschreven als ‘wonderolie’ is Bio-Oil in werkelijkheid gewoon een goed ontwikkeld huidverzorgingsproduct dat helpt om de conditie van je huid te bevorderen.

Hoe gebruiken?

De producenten raden aan om Bio Oil gedurende een periode van drie maanden tweemaal per dag met ronddraaiende bewegingen te smeren op het litteken of de striemen.

Je kan Bio Oil in onderstaande 3 formaten verkrijgen:

Bio-Oil-groepsfoto-3-varianten

Extra Tips!

Je kan Bio Oil ook gebruiken als make-up verwijderaar voor de gevoelige huid.

Heb je een klonterende mascara? Voeg een druppeltje Bio Oil toe, goed schudden en je mascara is weer tip top in orde :-)

Masseer een paar druppeltjes Bio Oil in je haren na het wassen, op deze manier gaat het droog en pluizig haar tegen.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy