Chocolade – een bron van antioxidanten

Vorige week schreef ik al een artikel over chocolade:

‘Chocolade is volgens oudste vrouw ter wereld het geheim van een lang en gezond leven’.

Ik kreeg daarop een aantal mailtjes met de vraag wat er nu zo goed is aan chocolade, wat het verschil is tussen goede en slechte chocolade, welke smaken het beste zijn, …

Daarvoor verwijs ik jullie graag verder naar volgend nuttig artikel dat ik tegenkwam in mijn zoektocht naar al deze antwoorden.

Klik hier naar ‘Alles over chocolade: een bron van antioxidanten’.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?