Chocolade is het geheim van een lang leven

Bron foto & artikel – vrouwblog.nl

Ben je op zoek naar een goede reden om chocolade te eten?

Knoop dan het volgende goed in je oren! Volgens de oudste vrouw ter wereld is chocolade het geheim van een lang leven.

De Mexicaanse Leandra Becerra Lumbreras werd geboren op 31 augustus 1887. Afgelopen zomer vierde ze haar 127ste verjaardag en werd ze gekroond tot de oudste mens die ooit heeft geleefd.

Leandra zegt dat chocolade het geheim van haar goede gezondheid is.

Klik hier verder naar het origineel artikel op vrouwblog.nl.

Een tijdje geleden schreef ik al een artikel over ’10 voedingsmiddelen voor een jonge huid’ – waarin uitgelegd werd dat chocolade goed is voor je huid én fantastisch is tegen rimpels…

Dan kan je er op je oude dag door chocolade ook nog eens jong uit zien ;-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?