Constipatie? Enkele tips

Iedereen kan af en toe last krijgen van constipatie: man, vrouw, jong en oud – 10 tot 20% van de Belgische bevolking heeft er zelfs regelmatig last van. We kunnen er allemaal mee geconfronteerd worden, nochtans hebben vrouwen er frequenter last van dan mannen. En het risico stijgt eveneens met de leeftijd.

Wat zijn de oorzaken van dit ongemak? Hoe behandel je het? Bestaat er een tovermiddeltje? We proberen een betere kijk te krijgen op deze meestal onschuldige, maar erg vervelende kwaal…

Klik voor een aantal nuttige tips op deze link naar een informatief artikel op fiftytoo.be

Ik doe regelmatig een detoxkuur om de afvalstoffen in mijn lichaam te reinigen. Ons lichaam beschikt wel over een ‘ingebouwd reinigingsproces’ maar tegenwoordig is de toevoer van giftige stoffen zo groot dat het deze zelf niet allemaal kan verwerken. Daarom is het voor een goede gezondheid belangrijk om jouw lichaam regelmatig een handje te helpen.

‘s morgens een glaasje Greens gedurende een paar weken en ik merk opmerkelijk verschil. Deze milde detox geeft je lichaam een intensieve reiniging, houdt de Ph-waarde in balans, draagt bij aan een normale spijsvertering en stoelgang én levert daar bovenop nog eens ongelooflijk veel essentiële voedingsstoffen.

Wil je meer weten? Klik dan hier voor meer informatie over Greens!


Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te verbeteren