Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Creëer optisch een wespentaille met de juiste jurk

Dat optische illusies bij jurken heel erg ‘in’ zijn is al langer bekend. Op de catwalk willen celebs er allemaal op hun best uitzien…

En stiekem willen wij dat met de feestdagen ook, daarom volgende tips over optische illusies :-)

Deze jurken geven door middel van strategisch geplaatste patronen en kleurvlakken een soort van optische illusie dat je slanker lijkt en uitgesproken vrouwelijke vormen hebt!

Zo dus ook bij Kate Winslet, die een paar jaar geleden hoofden deed omdraaien bij haar verschijning op de rode loper in haar Stella McCartney jurk.

Optische-illusies-Kate-Winslet

Deze jurk heeft op de juiste plaatsen donkere kleurvlakken waardoor ze de ‘illusie’ creëert van een slanke taille. Verder worden haar borsten geaccentueerd door een kleurverschil.

Optische-illusies-jurken

Deze jurk van Victoria Beckham is de naam ‘optische illusie’ meer dan waard! Door middel van de lijnen en het kleurverschil krijgt Victoria een erg slanke taille.

Een prachtige jurk van Kirsten Stewart die door middel van lijnen een illusie creëert. De lijnen worden dikker rond de taille, waardoor deze meteen slanker lijkt!

Whitney Port kiest voor een jurk waarbij de optische illusie minder opvalt. Door middel van kleuren en abstracte vormen rond de taille, lijkt het alsof ze een perfect zandloperfiguur heeft!

Een zeer mooie en geslaagde jurk als je het mij vraagt ;-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy