De juiste schoenen kiezen bij je feestelijke outfit

Je kan een outfit zoeken bij een paar mooie schoenen, maar in de meeste gevallen zal je eerst je outfit al hebben en ga je daar de passende schoenen voor zoeken.

Voor velen is dit het allermoeilijkste aan de hele outfit…

De kleur moet matchen. Dat wilt niet zeggen dat het helemaal dezelfde kleur moet zijn. Je kan ook een andere kleur kiezen. Kijk alleen uit dat je je outfit hier niet mee kraakt, en dat de kleuren dus bij elkaar passen!

Best zorg je ervoor dat je je feestjurk in je auto laat liggen totdat je de juiste schoenen gevonden hebt… zo kan je steeds checken of de schoenen die je wilt kopen bij je outfit passen.

Wil je exact dezelfde kleur van schoenen en feestoutfit? Dan kan je je schoenen laten verven. Hou wel even rekening met het verfproces, dat zo’n 2 weken kan duren.

Het model van de schoen speelt natuurijk een grote rol. Heb je een elegant kleedje, zorg dan dat je een paar mooie pumps of galaschoentjes eronder aan doet. Laarsjes zijn hier niet op z’n plaats, maar dat is waarschijnlijk een overbodige opmerking ;-).

Ben je wat stoerder aan, kan je wel voor laarsjes kiezen.

Pumps zijn niet alleen mooi onder kleedjes, maar het kan ook erg gekleed zijn onder een broek. Net die pump kan je al heel wat vrouwelijker maken.

Bij het kiezen van het model kan je ook best al in je achterhoofd houden of je veel zal gaan staan en dansen, of dat je zo goed als de hele avond aan tafel zal zitten.

Als je niet gewend bent om op hoge hakken (stiletto’s) te lopen, kan je dit namelijk best al op voorhand oefenen… Herlees hiervoor even dit artikel dat ik een paar weken geleden al schreef:

‘Hoge hakken inlopen’.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?