Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

De juiste schoenen kiezen bij je feestelijke outfit

Je kan een outfit zoeken bij een paar mooie schoenen, maar in de meeste gevallen zal je eerst je outfit al hebben en ga je daar de passende schoenen voor zoeken.

Voor velen is dit het allermoeilijkste aan de hele outfit…

De kleur moet matchen. Dat wilt niet zeggen dat het helemaal dezelfde kleur moet zijn. Je kan ook een andere kleur kiezen. Kijk alleen uit dat je je outfit hier niet mee kraakt, en dat de kleuren dus bij elkaar passen!

Best zorg je ervoor dat je je feestjurk in je auto laat liggen totdat je de juiste schoenen gevonden hebt… zo kan je steeds checken of de schoenen die je wilt kopen bij je outfit passen.

Wil je exact dezelfde kleur van schoenen en feestoutfit? Dan kan je je schoenen laten verven. Hou wel even rekening met het verfproces, dat zo’n 2 weken kan duren.

Het model van de schoen speelt natuurijk een grote rol. Heb je een elegant kleedje, zorg dan dat je een paar mooie pumps of galaschoentjes eronder aan doet. Laarsjes zijn hier niet op z’n plaats, maar dat is waarschijnlijk een overbodige opmerking ;-).

Ben je wat stoerder aan, kan je wel voor laarsjes kiezen.

Pumps zijn niet alleen mooi onder kleedjes, maar het kan ook erg gekleed zijn onder een broek. Net die pump kan je al heel wat vrouwelijker maken.

Bij het kiezen van het model kan je ook best al in je achterhoofd houden of je veel zal gaan staan en dansen, of dat je zo goed als de hele avond aan tafel zal zitten.

Als je niet gewend bent om op hoge hakken (stiletto’s) te lopen, kan je dit namelijk best al op voorhand oefenen… Herlees hiervoor even dit artikel dat ik een paar weken geleden al schreef:

‘Hoge hakken inlopen’.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy