Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Dé oplossing voor een verstopte neus

Een verstopte neus is nooit leuk en we willen het kwaaltje ook meestal zo snel mogelijk verhelpen.

Hoewel heel wat sprays en andere middeltjes je neus snel weer vrijmaken, verkiezen heel wat mensen toch voor een natuurlijke manier waarbij er geen medicatie aan te pas komt.

Gelukkig werd dankzij wetenschappelijk onderzoek een makkelijke manier gevonden om je neus weer vrij te maken. Het trucje zou zelfs al werken na één minuut.

Benieuwd?

Klik hier verder om ook met één simpele oefening je verstopte neus te verhelpen!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy