Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

De oplossing voor jouw haaruitval

Zaken als stress, ongezond eten en roken zijn niet bevorderlijk voor je gezondheid, en al zeker niet voor je haar(uitval)!

Natuurlijk zijn er ook andere zaken waar je op moet letten…

Bijvoorbeeld de verzorging van jouw hoofdhuid. Tijdens het wassen zou je je hoofdhuid moeten masseren – of nog beter: moeten LATEN masseren ;-)

Let wel op: NIET met je nagels maar wel met de vingertoppen.

Zo’n hoofdhuidmassage zorgt er voor dat de bloedcirculatie beter wordt waardoor de haarzakjes beter hechten en je dus minder haaruitval krijgt.

En ik hoef je waarschijnlijk niet te vertellen dat zo’n weldoende massage ook goed is tegen stress? :-)

Laat ook regelmatig jouw haarpuntjes bijknippen. Jouw haar zal er niet sneller van groeien (nee, dat is echt een fabeltje!) maar het zal er wel gezonder en beter uitzien.

Kies in samenspraak met jouw kapper een geschikte haarstijl als je al minder haar hebt. Een gepaste haarsnit doet jouw haar er volumineus uitzien!

Wekelijks zijn er heel wat lezeressen die me mailen omdat ze gezond eten, niet roken en weinig stress hebben, maar TOCH last hebben van haaruitval. Hun haar wordt zo dun dat ze soms met tranen in hun ogen voor de spiegel staan.

Ik heb je dit al een paar keer gezegd – en ik wil er ook niet over blijven doordrammen – maar als jouw lichaam een tekort heeft aan de stoffen theorine, serine, proline, glycine of methionine, ontstaan er nogal ‘vervelende’ kwaaltjes.

Zoals zwakke nagels die vlug afbreken of scheuren, een slappe huid en ‘abnormaal’ haaruitval…

De stof methionine speelt een belangrijke rol voor sterk en gezond haar. Het versterkt de haarfollikels (en hoe sterker deze zijn, hoe sterker en gezonder ons haar)

Logisch, niet?

Maar als je een tekort aan methionine hebt, dan beginnen de problemen: de follikels worden zo zwak dat je haar uitvalt. Het gevolg hoef ik je niet te vertellen…

Veel mannen vinden het al vreselijk als hun haar dunner wordt. Voor vrouwen is het nog (minstens!) 100x erger.

Tekorten aan methionine, glycine, serine, proline en theorine (de 5 essentiële stoffen voor sterke nagels, een strakke huid en dik haar) kan je gemakkelijk weer aanvullen met ons product ‘Beauty Essentials’.

Klik hier verder als je meer over deze aminozuren wil lezen.

Het is 100% natuurlijk (lichaamseigen zelfs, zodat je geen ‘vreemde’ stoffen in jouw lichaam brengt) en levert geen enkele bijwerking op. Het ‘enige’ dat dit product doet, is jouw tekorten weer aanvullen.

Het gebruik is simpel: je neemt ‘s morgens 4 tot 6 capsules met een groot glas water en laat het product dan rustig zijn werk doen.

Maar alhoewel het een goed product is, is het geen wonderproduct. Het heeft (afhankelijk van hoe groot jouw tekorten momenteel zijn) een paar weken tot enkele maanden nodig om diep vanbinnen veranderingen door te voeren.

De meeste vrouwen merken de eerste weken….helemaal niets! :-)

Dan mailen ze me en zijn ze teleurgesteld. Sommigen voelden zich zelfs ‘beetgenomen’…

Enkele weken later mailen ze me dan dat hun nagels precies sneller groeien. En zijn ze veel sterker dan vroeger.

En een paar weken later brengen ze een bezoekje aan de kapper en deze merkt meteen dat hun haar veel voller en sterker is….

Je kan op een week tijd geen onderliggende oorzaken aanpakken. Dat heeft tijd nodig. Het enige dat ik je kan zeggen, is wat het product voor jou kan doen en dat je even geduld moet hebben. Pas na 2 maanden gebruik kan je een realistisch oordeel vellen.

Vroeger gaf ik een klein fortuin per maand uit aan allerlei producten maar nooit heb ik de resultaten gehad die Beauty Essentials geeft.

Ik raad je aan om Beauty Essentials in huis te halen en het 2 maanden de kans te geven om diep in jouw cellen veranderingen door te voeren. Mail me daarna wat dit product voor jou gedaan heeft.

Klik hier als je interesse hebt in dit product.

Groetjes,

Amy x

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy