Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

De perfecte blazer voor ieder figuur

Vanmorgen kon je al allerlei tips lezen voor het vinden van je ideale winterjas.

Ik ben daarnaast ook een échte blazermadam ;-) en zo zijn er nog wal wat vrouwen hier bij ‘Mooi Verouderen’ heb ik ondervonden!

Een blazer is – naar mijn mening – het ‘must have item’ in de kleerkast van de vrouw.

Maar net zoals het vinden van de ideale winterjas is de juiste blazer vinden vaak een moeilijke zoektocht.

Voor tips van dé stylist in Vlaanderen verwijs ik je graag door naar onderstaande video waarin haarfijn wordt uitgelegd waar je op moet letten bij een blazer én welke blazer het best bij jouw figuur past.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy