De perfecte blazer voor ieder figuur

Vanmorgen kon je al allerlei tips lezen voor het vinden van je ideale winterjas.

Ik ben daarnaast ook een échte blazermadam ;-) en zo zijn er nog wal wat vrouwen hier bij ‘Mooi Verouderen’ heb ik ondervonden!

Een blazer is – naar mijn mening – het ‘must have item’ in de kleerkast van de vrouw.

Maar net zoals het vinden van de ideale winterjas is de juiste blazer vinden vaak een moeilijke zoektocht.

Voor tips van dé stylist in Vlaanderen verwijs ik je graag door naar onderstaande video waarin haarfijn wordt uitgelegd waar je op moet letten bij een blazer én welke blazer het best bij jouw figuur past.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?