De voordelen van chiazaad (superfood)

Chiazaad staat al een tijdje bekend als superfood.

Ik meng deze heerlijke zaadjes naar hartenlust door mijn ontbijt, vooral door Griekse yoghurt!

Chiazaad bevordert gewichtsverlies. Maar dit kleine zaadje is goed voor zoveel meer. Ervaar de voordelen zelf… Voor meer info kan ik je volgende twee nuttige artikels aanraden:

1. De beautyvoordelen van chiazaad.

2. Chiazaad: (bijna) alles wat een vrouw nodig heeft.

Bron artikels – styletoday & energiekevrouwenacademie.nl

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?