skip to Main Content

Deze natuurlijke olie werkt beter dan dure huidcrèmes

Huidcrèmes zijn meestal nogal aan de prijzige kant maar wist je dat er een natuurlijke (goedkope) olie bestaat die beter werkt dan al die dure, synthetische crèmes?

Ik heb het over lijnzaadolie en hier zijn een aantal redenen waarom je jouw crème kan vervangen door deze olie:

1. Het werkt vochtinbrengend

Lijnzaad zit bomvol omega-3 vetzuren, die de huid stimuleren om zelf olie aan te maken. Als je een droge huid hebt, wrijf ze dan voor het slapen in met lijnzaadolie en was ’s morgens jouw gezicht met water.

2. Lijnzaad heeft medicinale eigenschappen

De omega-3 vetzuren in lijnzaad(olie) ondersteunen het immuunsysteem en werken ontstekingsremmend. Huidproblemen zoals psoriasis en eczeem verminderen bij regelmatig gebruik van lijnzaadolie.

Eczeem ontstaat meestal door een allergische reactie op bepaalde voedingsmiddelen, chemicaliën, parfums of zelfs zeep. Lijnzaad helpt omdat het de huid minder gevoelig en meer elastisch maakt.

Een eetpatroon dat rijk is aan lijnzaad zou ook beter beschermen tegen huidkanker, ook alweer door de omega-3 vetzuren: deze bestrijden de vrije radicalen die door zonnebrand ontstaan.

3. Het gaat cellulitis tegen

Lijnzaad beïnvloedt zowel het oestrogeen-gehalte als de collageenproductie in ons lichaam op een positieve manier. Dit is belangrijk omdat teveel oestrogeen een factor is in de ontwikkeling van cellulitis. Strooi dus lijnzaad over jouw salade of havermout of voeg het toe aan smoothies.

Je weet waarschijnlijk al dat collageen het hoofdbestanddeel van het bindweefsel in onze huid is en dus verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid.

Bij jonge mensen wordt er voldoende collageen aangemaakt om de huid jong, stevig en soepel te houden. Maar vanaf ons 25ste vermindert de productie van collageen, waardoor er rimpels ontstaan en de huid slapper wordt.

De aminozuren threonine, proline en glycine spelen een zeer belangrijke rol bij de productie van collageen. Dit is meteen de reden waarom ik iedere dag trouw mijn 6 tabletjes Beauty Essentials inneem en het jou ook ten zeerste aanraad.

Zonder deze aminozuren kan ons lichaam gewoon niet voldoende collageen produceren, waardoor de huid verslapt en rimpels en cellulitis vrij spel krijgen. Klik hier als je een voorraadje Beauty Essentials in huis wil halen.

4. Goed tegen acné

Acné is moeilijk onder controle te krijgen/houden door ontstekingen in onze huid. Het alfa-linoleenzuur in lijnzaadolie helpt om ontstekingen te verminderen. Voeg dus regelmatig lijnzaad toe aan jouw eetpatroon of wrijf jouw huid in met lijnzaadolie.

5. Verbetert de huidtint

Huidschade door de zon zorgt voor donkere plekken in de huid. De vetzuren in lijnzaad helpt om de huidtint te verbeteren: masseer jouw gezicht met lijnzaadolie, laat enkele minuten intrekken en was daarna jouw gezicht met lauw water. Doe dit regelmatig en je zal merken dat de donkere plekken zachter worden (of zelfs helemaal verdwijnen)

6. Voorkomt vroegtijdige rimpels

Vroegtijdige rimpels ontstaan meestal doordat de huid onvoldoende gehydrateerd is. Door jouw gezicht ’s avonds in te smeren met enkele druppeltjes lijnzaadolie, hydrateer je jouw huid en voorkom je vroegtijdige huidveroudering.

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend