skip to Main Content

Deze video moet je zien: ‘Zo werkt verslaving!’

Afgelopen weekend kwam ik onderstaande video tegen.

Ik probeer gezonder te eten en de invloeden van fastfood en frisdranken een beetje (voor mezelf) te verklaren.

Dat komt zo:

Twee weken geleden volgde ik een 9 dagen durend programma (morgen hierover meer) om mijn lichaam te reinigen, te detoxen eigenlijk.

13 dagen lang heb ik géén druppel frisdrank gedronken, mijn koffie braaf kunnen laten staan. Eén enkel familiefeestje waar ik even géén zin had in water en een glaasje prik vroeg…

Resultaat: Ik drink weer iedere dag terug mijn glaasje Tönisteiner bij het eten en ook ’s morgens is het aanzetten van de koffiezet terug een automatisme geworden.

Dit allemaal terwijl ik me ZO GOED voelde tijdens de 9 dagen en me écht had voorgenomen om niet meer terug in deze oude gewoontes te hervallen.

In het animatiefilmpje dat ik vond wordt op een heel simpele manier uitgelegd wat verslaving met je doet.

Veel van onze voeding (en drank) uit de supermarkt en zeker junkfood heeft deze verslavende werking op je.

Kijk er eens even goed naar en laat de beelden bij je binnenkomen.

Misschien kan jij (en ik ook) nu wel die knop omdraaien en maakt het je de volgende keer makkelijker om dat ‘comfortfood’ te laten staan?

Ik hoop het!

Ik begin vandaag alvast weer terug met mijn flesje water en dagelijks glaasje Aloë Vera Gel :-)

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend