skip to Main Content

Deze video moet je zien: ‘Zo werkt verslaving!’

Afgelopen weekend kwam ik onderstaande video tegen.

Ik probeer gezonder te eten en de invloeden van fastfood en frisdranken een beetje (voor mezelf) te verklaren.

Dat komt zo:

Twee weken geleden volgde ik een 9 dagen durend programma (morgen hierover meer) om mijn lichaam te reinigen, te detoxen eigenlijk.

13 dagen lang heb ik géén druppel frisdrank gedronken, mijn koffie braaf kunnen laten staan. Eén enkel familiefeestje waar ik even géén zin had in water en een glaasje prik vroeg…

Resultaat: Ik drink weer iedere dag terug mijn glaasje Tönisteiner bij het eten en ook ’s morgens is het aanzetten van de koffiezet terug een automatisme geworden.

Dit allemaal terwijl ik me ZO GOED voelde tijdens de 9 dagen en me écht had voorgenomen om niet meer terug in deze oude gewoontes te hervallen.

In het animatiefilmpje dat ik vond wordt op een heel simpele manier uitgelegd wat verslaving met je doet.

Veel van onze voeding (en drank) uit de supermarkt en zeker junkfood heeft deze verslavende werking op je.

Kijk er eens even goed naar en laat de beelden bij je binnenkomen.

Misschien kan jij (en ik ook) nu wel die knop omdraaien en maakt het je de volgende keer makkelijker om dat ‘comfortfood’ te laten staan?

Ik hoop het!

Ik begin vandaag alvast weer terug met mijn flesje water en dagelijks glaasje Aloë Vera Gel :-)

Deze 4 "onbekende" stoffen zijn belangrijk voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend