skip to Main Content

Deze voedingsmiddelen verhelpen de ongemakken van je ‘happy period’ ;-)

Vandaag even een korter artikel dan je van me gewend bent. Om 9u ‘mag’ ik nog eens onder het mes. Er staat een correctie van mijn hallux valgus operatie van vorig jaar op de planning. Ik bleef pijn en last hebben en uiteindelijk is de specialist erbij uitgekomen dat mijn zenuwbaan vast zit in mijn littekenweefsel… Dat gaan ze dadelijk (hopelijk gemakkelijk) los maken! Wish me luck!

Maar eerst wil ik volgende tips nog met je delen :-)

Ik heb het nooit echt begrepen – de reclameboodschap rond ‘je happy period’.

Bij mij is het nog nooit een happy moment geweest… Alhoewel het op zich wel een heel feest is in mijn lichaam: krampen, een opgeblazen gevoel, vermoeidheid, mijn humeur ;-) enz…

Ik heb tijdens mijn maandelijkse ‘happy ‘periode ook altijd zin om wat party snacks op tafel te zetten!

(lees: ik installeer me onder mijn fleece deken in de zetel met een heel pak chocolade of een maxi zak chips en iedereen moet me daarbij met rust laten)

Ik vond in dit artikel op goedgevoel.be een aantal gezondere alternatieven die je er ook nog eens helemaal bovenop helpen!

Klik snel verder om te lezen wat sinaasappel, volkoren brood, thee, watermeloen en banaan voor je kunnen doen tijdens je maandelijkse ongemakken.

PS: Herlees ook zeker even dit artikel dat ik dit voorjaar reeds schreef:

‘4 wondermiddeltjes tegen mesntruatieklachten’

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x