Deze voedingsmiddelen verhelpen de ongemakken van je ‘happy period’ ;-)

Vandaag even een korter artikel dan je van me gewend bent. Om 9u ‘mag’ ik nog eens onder het mes. Er staat een correctie van mijn hallux valgus operatie van vorig jaar op de planning. Ik bleef pijn en last hebben en uiteindelijk is de specialist erbij uitgekomen dat mijn zenuwbaan vast zit in mijn littekenweefsel… Dat gaan ze dadelijk (hopelijk gemakkelijk) los maken! Wish me luck!

Maar eerst wil ik volgende tips nog met je delen :-)

Ik heb het nooit echt begrepen – de reclameboodschap rond ‘je happy period’.

Bij mij is het nog nooit een happy moment geweest… Alhoewel het op zich wel een heel feest is in mijn lichaam: krampen, een opgeblazen gevoel, vermoeidheid, mijn humeur ;-) enz…

Ik heb tijdens mijn maandelijkse ‘happy ‘periode ook altijd zin om wat party snacks op tafel te zetten!

(lees: ik installeer me onder mijn fleece deken in de zetel met een heel pak chocolade of een maxi zak chips en iedereen moet me daarbij met rust laten)

Ik vond in dit artikel op goedgevoel.be een aantal gezondere alternatieven die je er ook nog eens helemaal bovenop helpen!

Klik snel verder om te lezen wat sinaasappel, volkoren brood, thee, watermeloen en banaan voor je kunnen doen tijdens je maandelijkse ongemakken.

PS: Herlees ook zeker even dit artikel dat ik dit voorjaar reeds schreef:

‘4 wondermiddeltjes tegen mesntruatieklachten’

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?