shop

account

zoeken

Dit moet je eten voor stralend gezond haar

Als je last hebt van dof en futloos haar, zijn hier een aantal voedingsmiddelen die je op het menu moet zetten.

Deze producten leveren essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en aminozuren, dus dit is al een goede basis.

Nu we het over aminozuren hebben: heb je naast futloos haar ook last van zwakke nagels, een trage vetverbranding en/of overmatig rimpels? Dan is de kans bijzonder groot dat jouw lichaam een tekort aan de 20 aminozuren heeft.

Dit artikel legt je uit wat aminozuren zijn, waarom ze echte “anti-aging” voedingsstoffen zijn en hoe je ze snel, veilig en 100% natuurlijk weer kan aanvullen. Bijvoorbeeld met het product Beauty Essentials

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

4 simpele stappen voor een mooie, stevige, elastische huid met een gezonde gloed

(in slechts 4 minuutjes per dag)

Vind je ook niet dat veel producenten van skincare producten huidverzorging zo enorm ingewikkeld hebben gemaakt? En dat ze je willen doen geloven dat je 101 verschillende producten nodig hebt (en uren per week moet spenderen) om een mooie, frisse huid met een gezonde gloed te krijgen?

Ik ben van mening dat je minder producten moet gebruiken en dat je in 4 simpele stappen (en 4 minuutjes) klaar moet zijn voor de hele dag.

5/5

"Ik heb 's morgens een babyzacht huidje met "gevulde" kraaiepootjes 😎 ik ben fan!"

Miriam R.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag