skip to Main Content

Dit moet je eten voor stralend gezond haar

Als je last hebt van dof en futloos haar, zijn hier een aantal voedingsmiddelen die je op het menu moet zetten.

Deze producten leveren essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en aminozuren, dus dit is al een goede basis.

Nu we het over aminozuren hebben: heb je naast futloos haar ook last van zwakke nagels, een trage vetverbranding en/of overmatig rimpels? Dan is de kans bijzonder groot dat jouw lichaam een tekort aan de 20 aminozuren heeft.

Dit artikel legt je uit wat aminozuren zijn, waarom ze echte “anti-aging” voedingsstoffen zijn en hoe je ze snel, veilig en 100% natuurlijk weer kan aanvullen. Bijvoorbeeld met het product Beauty Essentials

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

close

Geef me 5 dagen... en ik leer je hoe je een zachte, egale huid krijgt

De meeste vrouwen beseffen niet dat onze huid grotendeels van binnenuit wordt opgebouwd, en minder door wat we er aan de buitenkant op smeren. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.