Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

DIY – juwelen maken

Bij je eigen ontworpen kleding horen natuurlijk zelf gemaakte juwelen ;-)

Hieronder laat ik jullie een paar leuke tips zien in videoformaat, zo kan je zelf ook meteen aan de slag.

Mijn favoriet is alvast dit leuke vintage juweel:

Maak een leuke statement necklace:

Heb je na het opsmukken van je kleding nog een paar lapjes stof over? Maak er dan een mooie armband mee:

Heb jij nog leuke DIY-ideeën? Ben je zelf al aan de slag gegaan? Maak een foto van jouw DIY project, mail me deze samen met de werkwijze – en ik deel ze graag met iedereen hier! Als je zelf ook een site hebt, plaats ik er natuurlijk graag de link bij :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy