DIY – juwelen maken

Bij je eigen ontworpen kleding horen natuurlijk zelf gemaakte juwelen ;-)

Hieronder laat ik jullie een paar leuke tips zien in videoformaat, zo kan je zelf ook meteen aan de slag.

Mijn favoriet is alvast dit leuke vintage juweel:

Maak een leuke statement necklace:

Heb je na het opsmukken van je kleding nog een paar lapjes stof over? Maak er dan een mooie armband mee:

Heb jij nog leuke DIY-ideeën? Ben je zelf al aan de slag gegaan? Maak een foto van jouw DIY project, mail me deze samen met de werkwijze – en ik deel ze graag met iedereen hier! Als je zelf ook een site hebt, plaats ik er natuurlijk graag de link bij :-)


Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te verbeteren