Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

DIY – kleding recycleren en opwaarderen

Een lieve collega en vriendin van me is onlangs gestart met een nieuw project ‘De Paskamer’.

Mariet & Lieve zijn beiden ‘modisten’ met een eigen visie. Met een aanstekelijk enthousiasme leren ze vrouwen over mode!

Ze toveren de juiste stoffen, kleuren en accessoires uit hun koffer. Ze tonen je hoe je met de nodige creativiteit en durf – op heel eenvoudige wijze – karakter en persoonlijkheid aan jouw kleding kan toevoegen.

Klik snel verder naar ‘De Paskamer’ voor tips rond mode en interieur. Hieronder alvast mijn top 3:

de paskamer 1

de paskamer 2

de paskamer 3

Check ook de paskamer-facebookpagina voor allerlei leuke tips, foto’s, weetjes en updates.

Heb jij nog leuke DIY-ideeën? Ben je zelf al aan de slag gegaan? Maak een foto van jouw DIY project, mail me deze samen met de werkwijze – en ik deel ze graag met iedereen hier! Als je zelf ook een site hebt, plaats ik er natuurlijk graag de link bij :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy