Content voor Ingelogde Gebruikers

Doe deze 9 dingen om je levensduur te verlengen

Als ik je vandaag één boodschap wil meegeven dan is het wel de volgende:

Je hebt maar één leven en één lichaam, draag er zorg voor!

Er zijn in het leven een heel aantal gewoontes die je levensduur verkorten én die zelfs ziektes in de hand werken…

Het goede nieuws is dat er ook een heel aantal gewoontes zijn die een positieve invloed hebben op je lichaam en je gezondheid, die je levensduur verlengen en bovenal je kwaliteit van leven verbeteren.


Banner Annemie groot


Als je deze gezonde gewoontes die je levensduur kunnen verlengen nog niet kent , dan raad ik je aan om even door te lezen en ze vandaag nog toe te passen :-)

1. Eet niet te veel

2. Geniet van meer seks

3.  Breng niet te veel tijd door in de zon

4. Wees meer sociaal

5. Drink een glaasje wijn per dag

6. Eet meer fruit en groenten

7. Beweeg of sport meer

8. Rook niet

9. Verminder stress

Tekst en uitleg bij deze 9 goede gewoontes kan je in dit artikel vinden op gezonderleven.com, zeker de moeite waard om eens bij stil te staan.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

Omdat ik heel vaak vragen krijg over huidverzorging op latere leeftijd, heb ik het (gratis) “Stappenplan voor de rijpere huid" gemaakt. Hierin ontdek je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten.