skip to Main Content

Doe deze 9 dingen om je levensduur te verlengen

Als ik je vandaag één boodschap wil meegeven dan is het wel de volgende:

Je hebt maar één leven en één lichaam, draag er zorg voor!

Er zijn in het leven een heel aantal gewoontes die je levensduur verkorten én die zelfs ziektes in de hand werken…

Het goede nieuws is dat er ook een heel aantal gewoontes zijn die een positieve invloed hebben op je lichaam en je gezondheid, die je levensduur verlengen en bovenal je kwaliteit van leven verbeteren.


Banner Annemie groot


Als je deze gezonde gewoontes die je levensduur kunnen verlengen nog niet kent , dan raad ik je aan om even door te lezen en ze vandaag nog toe te passen :-)

1. Eet niet te veel

2. Geniet van meer seks

3.  Breng niet te veel tijd door in de zon

4. Wees meer sociaal

5. Drink een glaasje wijn per dag

6. Eet meer fruit en groenten

7. Beweeg of sport meer

8. Rook niet

9. Verminder stress

Tekst en uitleg bij deze 9 goede gewoontes kan je in dit artikel vinden op gezonderleven.com, zeker de moeite waard om eens bij stil te staan.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x