skip to Main Content

Doe je best cardio of krachttraining om af te vallen?

Er is nogal wat onduidelijkheid over: Moet je nu conditietraining of cardio doen om af te vallen of juist krachttraining?

Mijn fitnessinstructeur Guus Haest moet soms lachen met de mensen die uuuuuuuren cardiotraining staan te doen in de plaatselijke fitness, hij is er rotsvast van overtuigd dat het ‘nul’ resultaat oplevert.

Kom meisje, wij zullen wel even wat spieren kweken, dubbel zo veel resultaat boeken en dat op de helft minder tijd.

Marije de Vries, sportexpert van Fitter Nederland legt ook uit:

Absoluut krachttraining! Krachttraining zorgt ervoor dat je meer vet verbrandt. Spieren gebruiken veel meer calorieën dan vetweefsel, zelfs tijdens je slaap. Dus hoe meer spiermassa je hebt, hoe meer calorieën je verbrandt. Krachttraining is daarom hét middel als je wilt afvallen. Mensen die alles kunnen eten en geen gram aankomen, hebben een hoge 24-uursverbranding: zelfs als ze in bed liggen of op de bank hangen, gebruikt hun lijf meer energie. Als je deze snelle verbranding niet van Moeder Natuur hebt meegekregen, kun je die creëren door meer spieren te kweken. Hoe meer spieren je hebt, hoe hoger je non-stopverbranding.

Nog meer hierover weten? Klik dan hier om een artikel op supermetabolisme.com te lezen!

Bron – margriet.nl

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend