Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Droge huid op de juiste manier hydrateren

Je lichaam probeer je het hele jaar door te verzorgen: in de zomer gebruik je zonnecrème om niet te verbranden en je huid te beschermen, in de winter wordt het zonneproduct echter ingewisseld voor voedende lotions.

Een goede keuze aangezien onze huid snel uitdroogt.

Maar besteed jij wel aandacht aan de juiste plekjes? Ontdek in volgend artikel 5 lichaamsdelen die een extra laagje kunnen gebruiken tijdens de wintermaanden én op welke manier je ze het beste kan verzorgen.

‘Droge lichaamsplekjes die wat extra aandacht verdienen’

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy