Droge huid op de juiste manier hydrateren

Je lichaam probeer je het hele jaar door te verzorgen: in de zomer gebruik je zonnecrème om niet te verbranden en je huid te beschermen, in de winter wordt het zonneproduct echter ingewisseld voor voedende lotions.

Een goede keuze aangezien onze huid snel uitdroogt.

Maar besteed jij wel aandacht aan de juiste plekjes? Ontdek in volgend artikel 5 lichaamsdelen die een extra laagje kunnen gebruiken tijdens de wintermaanden én op welke manier je ze het beste kan verzorgen.

‘Droge lichaamsplekjes die wat extra aandacht verdienen’

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?