Droge lippen voorkomen tijdens de herfst/winter

Schrale en droge lippen, inclusief vervelende velletjes lijken onvermijdelijk zodra de herfst zijn intrede doet. 

Gelukkig zijn er tal hulpmiddelen en trucjes om voor eens en altijd af te rekenen met vervelende barstjes en kloofjes.

Klik hier verder naar margriet.nl voor een aantal huismiddeltjes voor het verzorgen van je lippen.

Ik vond nog een interessant artikel op salusi.nl met handige tips voor het verzorgen van droge lippen (iets wat ik tot nu toe dus blijkbaar fout deed?!).

Klik hier om dit artikel te lezen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?