Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Drukke ochtenden? Zo kies jij jouw outfit in slechts 2 minuten!

‘s Morgens geen tijd om een outfit te kiezen of heb je vaak last van keuzestress? Het is niet zo heel moeilijk om tijd te besparen met de keuze van je kleding.

Ik vond op libbele.be 8 tips waarmee het alvast beter lukt!

Sinds ik een boek heb gelezen over time management kan ik een aantal van deze tips al met succes toepassen! Ook voor de outfits van de kinderen helpt het ‘s morgens enorm in ‘tijdbesparing’ :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy