Een bruin kleurtje door het eten van superfoods?

Superfoods – wie kent het niet? We weten ondertussen dat deze foods goed zijn voor huid, haar en nagels.

Maar wist je ook dat je door bepaalde superfoods een bruinere huid kunt krijgen?

Wanneer je veel geel of oranje fruit eet kun je een natuurlijke tan creëren. Nu wil je natuurlijk weten wélke soorten fruit dan het beste zijn?

klik hier verder naar: ‘Bruiner worden door superfoods’.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?