skip to Main Content

Een burn out sneller herstellen met mindfulness

Een burn out is een van de beruchtste (en in mijn ogen gevaarlijkste) aandoeningen van deze tijd.

Het lijkt de laatste tijd wel alsof iedereen in mijn kennissen/vriendengroep of familie op de een of andere manier te maken heeft met iemand die aan een burn out lijdt.

In Nederland kampen maar liefst 900.000 werknemers met burn-outklachten, waarvan het grootste deel uit vrouwen bestaat. Heb je een burn-out, dan ben je waarschijnlijk een perfectionistisch ingestelde vrouw die overal zelf de controle over wil houden.

Tijd om die inefficiënte houding op een verantwoorde manier aan te pakken. Klik hier verder om te lezen hoe je met mindfulness een duwtje in de rug krijgt.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x