Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Een burn out sneller herstellen met mindfulness

Een burn out is een van de beruchtste (en in mijn ogen gevaarlijkste) aandoeningen van deze tijd.

Het lijkt de laatste tijd wel alsof iedereen in mijn kennissen/vriendengroep of familie op de een of andere manier te maken heeft met iemand die aan een burn out lijdt.

In Nederland kampen maar liefst 900.000 werknemers met burn-outklachten, waarvan het grootste deel uit vrouwen bestaat. Heb je een burn-out, dan ben je waarschijnlijk een perfectionistisch ingestelde vrouw die overal zelf de controle over wil houden.

Tijd om die inefficiënte houding op een verantwoorde manier aan te pakken. Klik hier verder om te lezen hoe je met mindfulness een duwtje in de rug krijgt.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy