Een burn out sneller herstellen met mindfulness

Een burn out is een van de beruchtste (en in mijn ogen gevaarlijkste) aandoeningen van deze tijd.

Het lijkt de laatste tijd wel alsof iedereen in mijn kennissen/vriendengroep of familie op de een of andere manier te maken heeft met iemand die aan een burn out lijdt.

In Nederland kampen maar liefst 900.000 werknemers met burn-outklachten, waarvan het grootste deel uit vrouwen bestaat. Heb je een burn-out, dan ben je waarschijnlijk een perfectionistisch ingestelde vrouw die overal zelf de controle over wil houden.

Tijd om die inefficiënte houding op een verantwoorde manier aan te pakken. Klik hier verder om te lezen hoe je met mindfulness een duwtje in de rug krijgt.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?