skip to Main Content

Een gebroken nagel kan je herstellen met… een theezakje!

Met een theezakje kan je blijkbaar veel meer dan alleen een kopje thee zetten. Zo kun je er ook een gebroken nagel mee fixen.

Toch volgens onderstaand filmpje dat ik gisteren tegen kwam ;-)

Een gebroken nagel kan pijnlijk zijn en is vooral vervelend als je nagels net mooi gelakt zijn.

Hoe begin je eraan?

1. Knip een klein stukje (een strookje) van een theezakje.

2. Lak het stukje met wat nagellijm en plak het op de gebroken nagel.

3. Laat het opdrogen en vijl het vervolgens mooi rond.

4. Breng daaroverheen een laagje basis nagellak aan en eventueel nog een kleurtje.

Voilà, je nagel ziet er weer glanzend en gezond uit.

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x