skip to Main Content

Een mooie huid? Dan moet je dit zeker eten!

Ik weet het wel – het is een gigantisch cliché, maar daarom niet minder waar:

Echte schoonheid komt van binnen!

Als je droomt van een mooie huid, is het daarom van groot belang om te beginnen met gezonde voeding.

Chocoladekoekjes, pizza’s en wijn zijn niet fijn voor je taille, maar ook niet voor je huid. Suiker vermindert de collageenproductie met als resultaat: rimpels :-(

Maar wat moet je dan wel eten voor een stralende, stevige en mooie huid?

Ik vond op libelle.nl een aantal tips met de beste voedingsproducten om je huid te:

1. hydrateren
2. voorzien van vetten
3. antioxidanten te leveren
4. verstevigen

Je hebt het in het artikel al kunnen lezen – ons lichaam is constant bezig met zichzelf te vernieuwen.

Zelfs op dit moment zijn er duizenden processen in jouw lichaam bezig, waardoor miljoenen lichaamscellen vervangen worden door nieuwe cellen.

Je merkt er helemaal niets van maar jouw lichaam van vandaag is niet hetzelfde als jouw lichaam over een paar weken.

Wanneer er voldoende aminozuren beschikbaar zijn, is er helemaal geen probleem.

Maar het menselijk lichaam neemt vanaf ons 35ste ongeveer steeds minder aminozuren op uit voeding en ook de productie in ons lichaam vermindert dan.

Natuurlijk kan je aan de hand van de tips die je kon lezen je lichaam al goed op weg helpen, maar het is vaak nét net genoeg.

Daarom is het heel erg belangrijk voor een goede gezondheid om jouw lichaam én je huid aan te vullen met kwalitatieve aminozuren.

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x