Een vetvlek kan je heel gemakkelijk verwijderen met… een krijtje!

Omdat ‘Mooi Verouderen’ niet alleen gaat over het innerlijk, je lichaam, gezondheid enz. maar ook over ‘er gewoon goed voor komen’ deel ik vandaag een tip om vetvlekken heel gemakkelijk uit je kleding te krijgen.

Zaterdag had ik het ook voor:

Vrienden op bezoek voor een gezellig etentje, ‘s avonds na het opruimen en de afwas kijk ik in de spiegel: een vetvlek op mijn nieuwe blouse, vlak in het zicht!

Wat heb je nodig?

Een gewoon simpel wit krijtje.

Hoe werkt het?

Wrijf met het krijtje over de vlek en laat dit een uur intrekken. De kalk zal dan het vet uit de vlek absorberen. Daarna kun je het kledingstuk wassen zoals je dat altijd doet.

Wat is het resultaat?

De vlek is weg en de kalk van het krijtje spoelt met het waswater mee :-)

EXTRA!!!

Met de zomer in aantocht is onderstaande video misschien ook wel handig.

Fashion Experte Jana Coke legt je uit hoe je vlekken heel gemakkelijk uit witte kleding krijgt :-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?