Content voor Ingelogde Gebruikers

Een vetvlek kan je heel gemakkelijk verwijderen met… een krijtje!

Omdat ‘Mooi Verouderen’ niet alleen gaat over het innerlijk, je lichaam, gezondheid enz. maar ook over ‘er gewoon goed voor komen’ deel ik vandaag een tip om vetvlekken heel gemakkelijk uit je kleding te krijgen.

Zaterdag had ik het ook voor:

Vrienden op bezoek voor een gezellig etentje, ‘s avonds na het opruimen en de afwas kijk ik in de spiegel: een vetvlek op mijn nieuwe blouse, vlak in het zicht!

Wat heb je nodig?

Een gewoon simpel wit krijtje.

Hoe werkt het?

Wrijf met het krijtje over de vlek en laat dit een uur intrekken. De kalk zal dan het vet uit de vlek absorberen. Daarna kun je het kledingstuk wassen zoals je dat altijd doet.

Wat is het resultaat?

De vlek is weg en de kalk van het krijtje spoelt met het waswater mee :-)

EXTRA!!!

Met de zomer in aantocht is onderstaande video misschien ook wel handig.

Fashion Experte Jana Coke legt je uit hoe je vlekken heel gemakkelijk uit witte kleding krijgt :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

Omdat ik heel vaak vragen krijg over huidverzorging op latere leeftijd, heb ik het (gratis) “Stappenplan voor de rijpere huid" gemaakt. Hierin ontdek je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten.