Eet niet te veel eieren van eigen kippen

Volgens de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) mogen we niet meer dan 3 eieren per week eten – als ze van onze eigen kippen komen…

Er zou meer dioxine zitten in eieren van kippen die mensen thuis houden, dan in eieren die in de winkel worden gekocht.

Meer weten? Klik hier verder naar Goed Gevoel om het volledige artikel te lezen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?