Elke dag je haren wassen – ja of neen?

Volgens sommigen zou het niet zo gezond zijn om iedere dag je haren te wassen. Maar het ligt er een beetje aan of je droog, vet of normaal haar hebt, of je last hebt van schilfertjes of niet…

Een goede shampoo die afgestemd is op jouw haartype is in ieder geval een must. Neem dan liefst ook van hetzelfde merk een conditioner. Deze 2 producten zijn op elkaar afgestemd en “versterken” mekaar.

Als je ze in de juiste volgorde gebruikt toch ;-)

TIP:

Als jouw haar snel vettig wordt, was het dan zo’n 3x per week maar zorg er voor dat de conditioner NIET op jouw hoofdhuid komt. Hierdoor wordt jouw haar immers sneller vettig.

Heb je droog haar, was jouw haar dan 2 maal per week. Wil je tussendoor toch een extra verzorging doen, maak jouw haren dan nat en gebruik een conditioner die je niet hoeft uit te spoelen.

Wekelijks kan je jouw haren dan een verwenbeurt geven met een voedende olie. Breng de olie aan voor het slapengaan en je zal ‘s morgens wakker worden met zijdezacht haar.


Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te verbeteren