Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Elke dag thee drinken is goed voor je

In Engeland heb je 80% meer kans om uitgenodigd te worden op een ‘high tea’ koffiekransje dan hier in België of Nederland – alhoewel in Nederland thee iets populairder is.

Toch zouden we elke ochtend thee moeten drinken, aldus recent onderzoek. Het zou namelijk de kans op eierstokkanker verminderen. Amper twee kopjes per dag zou al voldoende zijn.

Meer weten?

Klik hier verder naar Flair.be om 10 extra redenen te lezen waarom we elke dag thee zouden moeten drinken.

Lees in dit artikel ook wat thee kan doen voor highlights in je haar én hoe thee de koukleumen onder ons kan helpen om het warm te krijgen ;-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy