Elke dag thee drinken is goed voor je

In Engeland heb je 80% meer kans om uitgenodigd te worden op een ‘high tea’ koffiekransje dan hier in België of Nederland – alhoewel in Nederland thee iets populairder is.

Toch zouden we elke ochtend thee moeten drinken, aldus recent onderzoek. Het zou namelijk de kans op eierstokkanker verminderen. Amper twee kopjes per dag zou al voldoende zijn.

Meer weten?

Klik hier verder naar Flair.be om 10 extra redenen te lezen waarom we elke dag thee zouden moeten drinken.

Lees in dit artikel ook wat thee kan doen voor highlights in je haar én hoe thee de koukleumen onder ons kan helpen om het warm te krijgen ;-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?