Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Eten we best vers of ingevroren voedsel?

Volgens experten is ingevroren voedsel soms beter dan vers.

‘Ingevroren voedsel kampt echt met een verkeerde beeldvorming. Vers is echt niet altijd beter!’ klinkt het.

Sommige mensen trekken nog heel snel hun neus op bij het idee van bevroren voedsel. Ze denken vaak (onterecht) dat vers veel gezonder is. Toch?

De Britse ‘Love your Freezer’ campagne wil het een en ander rechtzetten. Er zijn namelijk belangrijke voordelen aan ingevroren voedsel en voor sommige bereidingswijzen is het interessanter om te kiezen voor ingevroren voedsel dan voor vers.

Meer weten? Klik hier verder naar het artikel op GoedGevoel.be

Klik hier ook nog even verder als je wil weten hoe lang je nu precies voedsel in de diepvries kan bewaren.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy