skip to Main Content

Eten we meer door misleidende labels?

Volgens dit artikel van Goed Gevoel laten we ons teveel misleiden door de labels op de voeding.

Zo wordt er bijvoorbeeld veel meer gegeten van ‘medium’ koekjes, terwijl deze qua inhoud en grootte vaak nauwelijks verschillen dan de grote koeken…

We geloven dus zomaar wat er op de verpakking staat en denken er verder niet over na.

Staat er op de verpakking ‘kleine portie’ vermeldt, eten we er zonder problemen lekker veel van – het is toch maar ‘een kleine portie’.

De hoeveelheid die je bij een ‘large’ portie krijgt, is trouwens gedurende de afgelopen 60 jaar verzesvoudigd!!

timhortons1

Maar ook voor kledij geldt dit. De grotere maten worden steeds kleiner gelabeld. De mensen denken dus dat ze slanker worden.

Een maatje 38 van een paar decennia geleden is nu een 40 of bij sommige merken zelfs 42 geworden!

Lees zeker het artikel op Goed Gevoel eens na.

Laat jij je ook misleiden door de labels/reclame?

Ik geef eerlijk toe dat ik dit (onbewust) precies wel doe :-(

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend