skip to Main Content

Extra motivatie om te gaan sporten: je wordt er slimmer van!

Voila, als je nu nog niet overtuigd bent om te beginnen met sporten – of toch al wat meer ‘te bewegen’…

Door dagelijks een half uurtje te bewegen werk je aan jouw geestelijke gezondheid en verminder je het risico op dementie en depressie. Volgens een recent onderzoek word je er zelfs slimmer door.

Let wel – het gaat hier over een half uur aaneengeschakeld bewegen :-)

Klik hier verder naar een artikel op WomensHealthMagazine om de resultaten van het onderzoek te lezen.

Persoonlijke conclusie: een half uurtje op de loopband aan snelwandelen gedaan én een half uurtje de Milon Cirkel. Dubbel slim dus ;-)

Deze 4 "onbekende" stoffen zijn belangrijk voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

GRATIS ebook: 26 natuurlijke (beauty)middeltjes

x

Send this to friend