Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Extra motivatie om te gaan sporten: je wordt er slimmer van!

Voila, als je nu nog niet overtuigd bent om te beginnen met sporten – of toch al wat meer ‘te bewegen’…

Door dagelijks een half uurtje te bewegen werk je aan jouw geestelijke gezondheid en verminder je het risico op dementie en depressie. Volgens een recent onderzoek word je er zelfs slimmer door.

Let wel – het gaat hier over een half uur aaneengeschakeld bewegen :-)

Klik hier verder naar een artikel op WomensHealthMagazine om de resultaten van het onderzoek te lezen.

Persoonlijke conclusie: een half uurtje op de loopband aan snelwandelen gedaan én een half uurtje de Milon Cirkel. Dubbel slim dus ;-)

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy