skip to Main Content

Fabulous 50 – het nieuwste boek van Lien Degol

The best is yet to come.

Dat is wat modecoach en styliste Lien Degol met haar nieuwste boek ‘Fabulous 50’ duidelijk maakt. Samen met haar vriendinnen bewijst Lien dat het leven ook na je vijftigste heel erg spannend en verrassend is!

Je hebt op je vijftigste je diploma van het leven net behaald. Hoog tijd om er nu volop voor te gaan, te genieten en te ontdekken!

Natuurlijk geeft Lien in dit boek een heleboel praktische modetips, do’s & dont’s voor een stijlvolle look én poseert ze samen met haar vriendinnen. Maar daarnaast toont ze dat niet alleen de juiste kledij van belang is: ook beweging, verzorging, voeding, passie en seks dragen bij tot een actief, energiek en stijlvol leven.

lien degol 50 fabolous

Online te koop of bij Standaard Boekhandel voor 22,50 euro.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend