Fabulous 50 – het nieuwste boek van Lien Degol

The best is yet to come.

Dat is wat modecoach en styliste Lien Degol met haar nieuwste boek ‘Fabulous 50’ duidelijk maakt. Samen met haar vriendinnen bewijst Lien dat het leven ook na je vijftigste heel erg spannend en verrassend is!

Je hebt op je vijftigste je diploma van het leven net behaald. Hoog tijd om er nu volop voor te gaan, te genieten en te ontdekken!

Natuurlijk geeft Lien in dit boek een heleboel praktische modetips, do’s & dont’s voor een stijlvolle look én poseert ze samen met haar vriendinnen. Maar daarnaast toont ze dat niet alleen de juiste kledij van belang is: ook beweging, verzorging, voeding, passie en seks dragen bij tot een actief, energiek en stijlvol leven.

lien degol 50 fabolous

Online te koop of bij Standaard Boekhandel voor 22,50 euro.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?