Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Heb je vragen over Beauty Essentials?

Hier vind je waarschijnlijk het antwoord ;-)

IS HET VEILIG?

Het enige dat Beauty Essentials doet, is jouw natuurlijke voorraden aminozuren opnieuw aanvullen. Door het ouder worden, produceert jouw lichaam steeds minder en minder aminozuren. De beste manier om veroudering tegen te gaan of te vertragen, is door het aanvullen van deze aminozuren.

Beauty Essentials is een geregistreerd voedingssupplement bij het F.A.V.V. en heeft het NUT nummer NUT_AS 1688/8 ontvangen. Klik hier om genotificieerde voedingssupplementen op te zoeken op de site van de Belgische overheid en vul bij product “Beauty Essentials” in.

Dit betekent dat de gebruikte ingrediënten en hoeveelheden veilig bevonden zijn en op de markt mogen gebracht. Veel voedingssupplementen op de markt hebben geen NUT nummer waardoor je niet weet of ze veilig voor gebruik zijn.

WAT IS DE INHOUD VAN EEN POTJE?

1 potje bevat 180 tabletjes, voldoende voor 30 tot 45 dagen gebruik (afhankelijk of je 4 of 6 tabletjes per dag inneemt

HEEFT HET BIJWERKINGEN?

Het “enige” dat Beauty Essentials doet, is jouw natuurlijke voorraden aminozuren opnieuw aanvullen.

Je brengt dus geen “vreemde” stoffen in jouw lichaam, waardoor er ook geen enkele bijwerkingen zijn.

IK SLIK MEDICIJNEN, MAG IK HET DAN GEBRUIKEN?

Beauty Essentials vult tekorten aan (natuurlijke) aminozuren weer aan. Aminozuren komen in jouw lichaam voor en deze tekorten aanvullen, is even logisch als het innemen van extra vitamine C.

Als je medicijnen gebruikt, raden we aan om dit even met jouw arts te overleggen.

BEVAT HET SYNTHETISCHE INGREDIËNTEN?

Nee, Beauty Essentials bevat geen toevoegingen zoals vulstoffen, anti-klontermiddelen of andere synthetische ingrediënten. Het is een 100% natuurlijk product dat in tabletjes geperst is.

WAT ZIJN DE INGREDIËNTEN VAN BEAUTY ESSENTIALS?

Leucine, alanine, phenylalanine, lysine, valine, glutaminezuur, asparagine, histidine, threonine, serine, tryptofaan, proline, glycine, thyrosine, arginine, methionine, cysteïne, iso-leucine, carnitine, organisch ijzer

HOE GEBRUIK JE BEAUTY ESSENTIALS?

Je neemt ‘s morgens 4 tot 6 tabletjes in met een groot glas water en daarna ontbijt je zoals gewoonlijk.

De eerste weken neem je best 6 tabletjes per dag om jouw tekorten zo snel mogelijk aan te vullen. Daarna kan je overschakelen op een “onderhoudsdosis” van 4 tabletjes per dag.

HOE SNEL MERK IK RESULTAAT?

Ons lichaam hernieuwt zichzelf constant, maar niet alle cellen worden aan hetzelfde tempo vernieuwd. Dit wil zeggen dat als je vandaag aminozuren inneemt, je pas over een 28-tal dagen resultaat kan merken.

Jouw lichaam moet eerst de voorraden aanvullen en daarna kan het de kwalitatieve aminozuren gebruiken om jouw huid strakker te maken, rimpels te verminderen, sterkere nagels en glanzend haar te produceren, je meer energie te geven en om het verouderingsproces tegen te gaan.

IS HET EEN KUUR OF MOET IK HET BLIJVEN GEBRUIKEN?

Sommige vrouwen doen regelmatig een kuur van 3 maanden, anderen gebruiken het maand na maand omdat ze zich er zo goed bij voelen. Dit is een persoonlijke keuze.

KAN IK TEVEEL AMINOZUREN BINNENKRIJGEN?

Nee, ons lichaam vult tekorten weer aan maar bouwt nooit een teveel aan aminozuren op. De overtollige aminozuren worden via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijderd.

hoe groot zijn de tabletjes?Wil je Beauty Essentials in huis halen?

Goede beslissing! ;-)

Klik op de knop hier beneden om een voorraadje in huis te halen