Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Feestdagen? Tijd voor een nieuwe outfit!

In een artikel dat ik vanmorgen schreef liet ik jullie al kennismaken met de trends voor de Feestdagen 2014 – én met mijn nieuwe outfit ;-)

Bij feestdagen hoort gewoon een nieuwe outfit, toch?

Je kan volledig in het nieuw gaan, of een combinatie maken van ‘iets ouds met iets nieuws’.

Zeker als je een aantal feestjes op de planning hebt staan en toch steeds voor een nieuwe touch wilt zorgen, zijn combinaties een aanrader.

Met Kerst en Oud-Nieuw worden we altijd bij onze ouders uitgenodigd op het diner. 3 dagen op rij met de knietjes onder tafel, maar wel met dezelfde gezichten aan tafel – en dan wil je er toch nét wat anders uitzien dan de dag/week ervoor.

En om nu voor elk etentje die week een nieuwe outfit te zorgen – dat lukt helaas niet.

Hetzelfde kleedje met een ander riempje, andere schoenen en andere accessoires; dezelfde broek met een ander bloesje en andere oorbellen…

Je kan eindeloze combinaties bedenken en er zijn talloze mogelijkheden.

Ik liet jullie vanmorgen al weten dat ‘donkerblauw’ de trendkleur is deze feesten – hieronder kan je een aantal verschillende combinaties zien met een trendjurkje:

partylook 1

partylook 2

partylook 3

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy