Feestdagen? Tijd voor een nieuwe outfit!

In een artikel dat ik vanmorgen schreef liet ik jullie al kennismaken met de trends voor de Feestdagen 2014 – én met mijn nieuwe outfit ;-)

Bij feestdagen hoort gewoon een nieuwe outfit, toch?

Je kan volledig in het nieuw gaan, of een combinatie maken van ‘iets ouds met iets nieuws’.

Zeker als je een aantal feestjes op de planning hebt staan en toch steeds voor een nieuwe touch wilt zorgen, zijn combinaties een aanrader.

Met Kerst en Oud-Nieuw worden we altijd bij onze ouders uitgenodigd op het diner. 3 dagen op rij met de knietjes onder tafel, maar wel met dezelfde gezichten aan tafel – en dan wil je er toch nét wat anders uitzien dan de dag/week ervoor.

En om nu voor elk etentje die week een nieuwe outfit te zorgen – dat lukt helaas niet.

Hetzelfde kleedje met een ander riempje, andere schoenen en andere accessoires; dezelfde broek met een ander bloesje en andere oorbellen…

Je kan eindeloze combinaties bedenken en er zijn talloze mogelijkheden.

Ik liet jullie vanmorgen al weten dat ‘donkerblauw’ de trendkleur is deze feesten – hieronder kan je een aantal verschillende combinaties zien met een trendjurkje:

partylook 1

partylook 2

partylook 3

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?