Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Feiten en fabels over constipatie

Bron foto – Goed Gevoel

Een regelmatige, moeiteloze stoelgang is voor veel mensen teken van een goede gezondheid. Toch is constipatie of verstopping een veel voorkomende klacht waarover heel wat misvattingen de ronde doen.

Ik vond een interessant artikel op de site van Goed Gevoel met een aantal feiten en fabels over constipatie.

Klik hier om te lezen of je werkelijk elke dag naar het toilet moet kunnen gaan, of constipatie door zuivel komt, of kauwgom voor problemen kan zorgen, of je stoelgang ophouden gevaarlijk is… en nog zoveel meer feiten en fabels!

Later vandaag geef ik je nog enkele tips :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy