Feiten en fabels over constipatie

Bron foto – Goed Gevoel

Een regelmatige, moeiteloze stoelgang is voor veel mensen teken van een goede gezondheid. Toch is constipatie of verstopping een veel voorkomende klacht waarover heel wat misvattingen de ronde doen.

Ik vond een interessant artikel op de site van Goed Gevoel met een aantal feiten en fabels over constipatie.

Klik hier om te lezen of je werkelijk elke dag naar het toilet moet kunnen gaan, of constipatie door zuivel komt, of kauwgom voor problemen kan zorgen, of je stoelgang ophouden gevaarlijk is… en nog zoveel meer feiten en fabels!

Later vandaag geef ik je nog enkele tips :-)


Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te verbeteren