Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Fitnesskleding kiezen – zo doe je dat!

Heb je je net ingeschreven in een fitnessclub of wil je bij je thuis aan sport doen? Dan is het aangewezen om op zoek te gaan naar een outfit die aangepast is aan de activiteit die je zal uitoefenen.

Mijn man moet vaak lachen met me als ik weer een nieuwe sport-outfit heb gekocht.

Naar zijn mening gebruik je oude kleding om te sporten, je zweet er toch alleen maar in en het moet meteen weer in de was. Vrouwen zijn volgens hem dan ook een ras apart in de fitness, in al hun nieuwe (meerdere) outfitjes ;-)

Maar… ik zal hem de link naar volgend artikel zeker eens doorsturen.

Wij vrouwen houden wel degelijk met een aantal dingen rekening bij het uitkiezen van onze sportoutfits… of zouden dat toch moeten doen – en anders gebruiken we het gewoon wel als excuus om iets nieuw te kopen ;-)

Vooraleer je met sporten begint, zijn er enkele valkuilen die je beter kan vermijden als je je sportoutfit kiest. Je kan de sportkleding kiezen die jij leuk vindt, op voorwaarde dat je de tips in volgend artikel volgt:

‘Hoe aangepaste fitnesskledij kiezen’

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy