skip to Main Content

Fitnesskleding kiezen – zo doe je dat!

Heb je je net ingeschreven in een fitnessclub of wil je bij je thuis aan sport doen? Dan is het aangewezen om op zoek te gaan naar een outfit die aangepast is aan de activiteit die je zal uitoefenen.

Mijn man moet vaak lachen met me als ik weer een nieuwe sport-outfit heb gekocht.

Naar zijn mening gebruik je oude kleding om te sporten, je zweet er toch alleen maar in en het moet meteen weer in de was. Vrouwen zijn volgens hem dan ook een ras apart in de fitness, in al hun nieuwe (meerdere) outfitjes ;-)

Maar… ik zal hem de link naar volgend artikel zeker eens doorsturen.

Wij vrouwen houden wel degelijk met een aantal dingen rekening bij het uitkiezen van onze sportoutfits… of zouden dat toch moeten doen – en anders gebruiken we het gewoon wel als excuus om iets nieuw te kopen ;-)

Vooraleer je met sporten begint, zijn er enkele valkuilen die je beter kan vermijden als je je sportoutfit kiest. Je kan de sportkleding kiezen die jij leuk vindt, op voorwaarde dat je de tips in volgend artikel volgt:

‘Hoe aangepaste fitnesskledij kiezen’

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x