skip to Main Content

Fitnesskleding kiezen – zo doe je dat!

Heb je je net ingeschreven in een fitnessclub of wil je bij je thuis aan sport doen? Dan is het aangewezen om op zoek te gaan naar een outfit die aangepast is aan de activiteit die je zal uitoefenen.

Mijn man moet vaak lachen met me als ik weer een nieuwe sport-outfit heb gekocht.

Naar zijn mening gebruik je oude kleding om te sporten, je zweet er toch alleen maar in en het moet meteen weer in de was. Vrouwen zijn volgens hem dan ook een ras apart in de fitness, in al hun nieuwe (meerdere) outfitjes ;-)

Maar… ik zal hem de link naar volgend artikel zeker eens doorsturen.

Wij vrouwen houden wel degelijk met een aantal dingen rekening bij het uitkiezen van onze sportoutfits… of zouden dat toch moeten doen – en anders gebruiken we het gewoon wel als excuus om iets nieuw te kopen ;-)

Vooraleer je met sporten begint, zijn er enkele valkuilen die je beter kan vermijden als je je sportoutfit kiest. Je kan de sportkleding kiezen die jij leuk vindt, op voorwaarde dat je de tips in volgend artikel volgt:

‘Hoe aangepaste fitnesskledij kiezen’

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend